Inele de ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 litru ulei
  • -1 cana faina
  • -1 cana bere
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de piper negru
  • -4 cepe, curatate si taiate sub forma de inele

Mod de preparare

Intr-o cratita mare se incalzeste uleiul la 180 grade Celsius.

Intr-un bol mediu se amesteca faina cu berea, sarea si piperul. Se amesteca bine.

Se trec apoi inelele de ceapa prin mixul de faina cu bere pana se acopera bine. Se lasa la prajit in uleiul incins pana capata o culoare auriu-maronie.

Se lasa la scurs pe servete si gata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise