Applesauce
Puneti toate ingredientele intr-o oala cu fund dublu. Acoperiti cu un capac si aduceti la punctul de fierbere. Dati focul pe minim si lasati sa se inabuse timp de 20-30 de minute. Luati de pe foc si indepartati fasiile de lamaie si batonul de scortisoara. Pasati amestecul cu ajutorul robotului de bucatarie. Poate fi servit si ca atare cu inghetata sau iaurt. Eu l-am folosit pe tot in prepararea Sosului Brabecue.
Barbecue Sauce
1. Incingeti uleiul intr-o oala mare. Prajiti ceapa si usturoiul pana cand prima devine translucida. Adaugati cumin-ul si Chayenne si amestecati timp de un minut. Turnati pasta de rosii si mai amestecati timp de un minut.
2. Adaugati restul de ingrediente si aduceti la punctul de fierbere. Dati focul pe mic, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba timp de doua ore, amestecand din cand in cand. Sosul se poate pastra in bune conditii la frigider in borcane inchise ermetic. Se poate servi alaturi de orice fel de gratar facandu-i concurenta ketchup-ului din comert. Eu l-am folosit ca glazura pentru carnea mea.
Coaste de porc suculente la cuptor
1. Spalati si uscati cu hartie de bucatarie coastele. Dezlipiti pielea alba care acopera coastel pe interior. Frecati cu amestecul de condimente coastele pe toate partile si dati-le la frigider pentru cel mult doua ore intr-un vas acoperit cu folie (mi-e mi-a ramas condiment, nu trebuie sa-l folositi pe tot, ghidati-va dupa simturi).
2. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Acoperiti tava de la aragaz cu folie de aluminiu. Puneti coastele pe gratarul aragazului cu carnea in sus. Dati la cuptor deasupra tavii cu folie pentru 1,5-2 ore. Sunt gata cand carnea se desprinde cu usurinta de pe os.
3. Scoateti carnea din cuptor si lasati-o sa se odihneasca la temperatura camerei 20 de minute. Dati temperatura cuptorului la 220 C. Ungeti cu barbecue sauce coastele pe toate partile si dati-le la cuptor pentru inca 15-20 de minute, pana capata o culoare negricioasa(ca de gratar).
Serviti-le taiate in bucati, calde alaturi de salata de cartofi si salata Colesaw (pe care le voi prezenta intr-o postare viitoare).
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii