Preparare coji: se separa ouale,albusurile se bat spuma cu zaharul,galbenusurile se amesteca cu coaja de portocala si se incorporeaza usor in albusuri.Se adauga faina si se amesteca usor de jos in sus si apoi se pune cu o lingurita gramajoare pe hartie de copt. Se coc la foc moderat.
Se pregatesc crama, frisca si glazura ,cconform instructiunilor dupa plic si binenteles se face si siropul(se pune pe foc apa cu zaharul si dupa ce s-a racit se adauga esenta si coaja de portocala) si se incepe asamblarea: Cojile se trec prin sirop si se aseaza pe platou, se pune crema cu un pos,apoi se pune adoua coaja si deasupra se pune frisca; se dau pentru o ora la frigider si apoi se toarna glazura de ciocolata si se servesc.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii