il ragu alla napoletana

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne manzat 500 gr
  • spaghetti 350 gr
  • 500 gr rosii
  • ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • un fir de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intro cratita puneti ulei ,carnea si 2 frunze de busuioc, un pahar de apa, acoperiti si lasati sa fiarba pana se evapora apa. puneti vinul si lasati sa se evapore, punti rosiile fate pasta, adaugati un alt pahar de apa sare piper si lasati sa fiarba 3 ore. pasata o fiebeti separat si o amestecati cu sosul. carnea o feliati si o folositi ca al doilea fel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise