Se spala foarte bine carnea de iepure si se portioneaza,se curata legumele-ceapa,usturoiul,morcovii se razalesc mare,ceapa tocata marunt si usturoiul la fel,se pune in alt bol vinul,uleiul,ceapa,usturoiul,morcovii,sarea,piperul,boia dulce,apa,2linguri pasta de tomate,1lingura busuioc se amesteca toate si peste marinata se adauga bucatile de iepure (marinata sa acopere bine carnea )bolul cu carnea si marinata se acopera cu un capac sau cu o folie alimentara si se da la rece pentru 2-3ore la frigider.Dupa ce se scoate de la frigider bolul cu marinata si carnea se toarna totul in tava adaugand peste carne bucatile de unt si tava se acopera cu o folie de aluminiu pt 25min si din cand in cand se mai stropeste carnea cu sosul din tava,cand carnea e moale si frageda se mai adauga putina apa amestecata cu restul de pasta de tomate si se scoate folia pentru ca,carnea sa se rumeneasca frumos.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii