Taiati iepurele in bucati, taiati toate aromele care sunt in cantitati mai abundente. Ungeti bucatile de carne cu ulei, presarati aromele taiate mai marunt, sare, piper, acoperiti cu feliile de de jambon si legati-le cu ata de bucatarie. Asezati bucatile de carne intr-o tava care sa contina toate bucatile intr-un singur strat, ungeti cu un fir de ulei si le introduceti in cuptorul cald. Cand sunt colorate stropiti cu vinul alb. Inainte de a-i servi taiati ata de bucatarie.
Pofta buna!!! Adaugati un piure bun si o salata de cruditati.....
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii