1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza.
2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper boabe, dafin, sare, cimbru, maghiran, otet, apa, un pahar de vin alb, care se pune la fiert. Dupa ce a dat 2-3 clocote se lasa la racit, iar apoi se toarna peste bucatile de iepure.
3. Se lasa la marinat 48 de ore intr-un loc racaros.
4. Dupa 48 de ore se scoate, se lasa la scurs, iar dupa ce s-a scurs se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline.
5. Se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora la foc potrivit.
6. Dupa o ora se adauga prazul taiat rondele mai mari, ceapa si usturoiul verde, leurda si cateii de usturoi taiati marunt.
7. Se adauga apa si se introduce iar la cuptor.
8. Dupa 30 minute se adauga maslinele, vinul alb si zeama de lamaie.
9. Se mai lasa 20 de minute.
10. Se serveste cu garnitura de orez si salata de ciuperci cu verdeturi.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii