Carnea de iepure se stopeste cu zeama de lamaie apoi se trece prin rozmarin, cimbru , sare si piper.
Intr-o tigaie incinsa se pune o lingura de ulei si untul apoi prajiti bucatile de carne dureaza ~ 5 min, la jumatea perioadei de gatit se pune salvia ( care nu am avut-o ) si coaja de lamaie se mai lasa sa sfaraie si sa se rumeneasca frumos pe ambleme parti
dupa care se toarna paharul de vin alb se lasa sa sfaraie frumos :) si se pune tava la cuptorul incins la treapta 7 pentru 10 min. asa scrie reteta. Fiindca am avut un iepure de casa care se gateste mai greu am pus tava la treapta 4 am acoperit o si am lasat sa se inabuse timp de 30 min. A iesit o minunatie de carnita.
Am servit alaturi ca cartofi si ciuperci la cuptor si o salata de rucola cu rosii stropite cu otet balsamic si ulei de masline.
O bunanate!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii