Se rumenesc, intr-o cratita cu o lingura de unt, 200 gr kaisser afmata si vreo 25 fire arpagic. Cand s-au rumenit, se scot, iar in locul lor se pun bucatile de carne, scoase din marinata si bine scurse (marinata se face astfel: apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se rumenesc bine pe toate partile, apoi se adauga 1/2 lingura faina (amidon alimentar). Se lasa sa se rumeneasca putin si faina se stinge cu zeama strecurata a marinatei si doua pahare de vin rosu. Se adauga cativa catei de usturoi striviti, sare, piper, patrunjel, cimbru. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol, pana ce carnea este bine fiarta. Atunci se adauga kaisserul si arpagicul, precum si 500 gr ciuperci (champignion) care au fost inabusite in unt. Se mai fierbe totul impreuna, iar in momentul cand se serveste, se adauga ficatul iepurelui, tocat si amestecat cu sangele, pastrat. Se mai da un clocot impreuna si se serveste, cu o garnitura de legume sote.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii