Punem prunele la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, pentru circa 30 de minute, apoi le punem la scurs.
Punem prunele la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, pentru circa 30 de minute, apoi le punem la scurs. Scoatem semintele de rodii si le punem si pe acestea la scurs.
Separam galbenusurile de albusuri si amestecam galbenusurile cu branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie, esenta de vanilie si de rom. Omogenizam compozitia.Tocam prunele cubulete si le amestecam cu compozitia de galbenusuri si branza. Adaugam si semintele de rodie si omogenizam, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si amestecam cu grija spuma in compozitie.
Ungem formele cu putin unt, turnam compozitia si le dam la cuptorul incins la 180 grade C, (mediu) timp de 15 minute. Apoi scadem putin temperatura (pana la 160 grade C) si lasam aproximativ 35-40 minute. Facem testul cu scobitoarea. Inainte sa servim, lasam sa se raceasca incet.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii