pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste care se presara condimente, cateva frunze de dafin uscate, o crenguta mica de cimbru; se adauga ulei cat sa acopere jumatate din stratul format, iar restul, pana se acopera toata carnea, se adauga apa; se acopera ceaunul cu un capac si se da la foc mic pana ce carnea devine moale si inabusita; sosul va scadea, iar cu 10 minute inainte sa se ia carnea de pe foc, se adauga cateva linguri de sos de rosii sau rosii taiate marunt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii