1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.
3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.
4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.
5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.
Nota!
Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.
S-aveti pofta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii