1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.
3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.
4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.
5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.
Nota!
Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.
S-aveti pofta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii