Se pune orezul la fiert cu apa multa ,cand este aproape fiert se da de o parte si se scoate di zeama intr-un castron se lasa sa se raceasca. Dupa aceasta se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o pasta ca si la icrele de crap se adauga treptat uleiul , sarea de lamaie si un varf de boia de ardei dulce pentru culoare si gust.la urma se adauga ceapa tocata fin. Se sareaza dupa gust. se orneaza cu patrunjel si se da la rece cam 4,5 ore.
Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii