Spalam icrele, le strecuram si le amestecam continuu pe baie de abur pana isi schimba culoarea(dureaza cam 3 minute)
Lasam sa se raceasca si mixam 2-3 minute cu cate o picatura de zeama de lamaie.Apoi adaugam cate 2-3 picaturi de ulei, alternativ cu picaturi de zeama de lamaie, mixand continuu pana obtinem o pasta alba pufoasa. Eu nu adaug gris sau paine muiata in apa (sau lapte),decat daca icrele sunt foarte sarate, sau daca dau semne sa se taie.Servim pe felii de paine prajita sau nu, ornate cu rosii, masline, castraveti, dupa placere

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii