Dupa ce au fost scoase icrele din peste se curata de pielița si li se da putina sare , punandu-se la rece timp de circa 24 de ore. Ceapa se toaca foarte marunt si se servește separat tocata.Icrele se pun intr-un castron unde se freaca cu mixerul ori cu telul punandu-se cate puțin ulei(ca la maioneza).In timpul frecatului icrele se intaresc.Se adauga putin sifon si apoi se incepe a se freca si pune uleiul pana la terminare.Se dizolva sarea de lamaie in putina apa si se adauga la icre,amestecandu-se putin fara a se mai bate.(sarea de lamaie se poate inlocui cu o lamaie).Se așeaza pe platou iar ca decor s pot pune feii de lamâie și masline.Ceapa tocata marunt se stoarce printr-un șervet curat de bucatarie pentru a i se scoate lichidul și iuțeala.Dupa stoarcere ramane alba și se poate pastra mai multe ore cu aspect placut.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii