Se pregateste grisul cu lapte care trebuie sa aiba o consistenta mai tare
Dupa racire se amesteca cu icrele ,mai intai cu lingura de lemn,dupa care cu mixerul,se alterneaza uleiul si zeama de lamaie,daca consistenta rezulta mai tare se poate adauga putina apa minerala sau chiar normala
Spre sfarsit se adauga zeama de lamaie,pt a definii gustul acrisor
Ceapa se curata ,se da prin razatoarea mica se storc ,se adauga peste icre,se amesteca cu lingura di lemn
Se servesc,pofta buna
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii