Preparare:
Oricat de gras ar fi iaurtul,pentru acest preparat,tot trebuie pus la scurs.Iaurtul se pune intr-un tifon si o sita,si se lasa la rece 8 ore.daca doriti sa folositi iaurt oisnuit va trebui sa cumparati o cantitate mai mare si sa o lasti mai mult la scurs,pentru ca are mai multa apa.Se pregatesc 10 cupe reci,se imparte iaurtul in cele 10 cupe.Peste iaurt se imparte egal mierea de albine,iar deasupra se presoara miezul de nuca pisat.Puteti mari cantitatea de miere daca vreti un desert mai dulce.Decorati cu o frunza de menta.
Arata ca o inghetata dar este mai sanatos.Se serveste rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii