Iahnie de fasole cu carnati de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Iahnie de fasole cu carnati de casa

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • bulion de rosii sau 3 linguri de pasta de rosii
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • 1 cana apa

Mod de preparare

Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin apoi se pune morcovul,ardelul si putina apa ; se lasa sa fiarba legumele apoi se adauga fasolea.Cand sunt fierte toate se adauga sare,piper,catelul de usturoi,pasta de rosii apoi se pune amidonul dizovat in putina apa.Se amesteca bine se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune leusteanul si patrunjelul.

Pofta Buna!!!:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise