Iahnie de fasole cu carnati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Iahnie de fasole cu carnati

Ingrediente

  • 500g fasole uscata
  • 400g carnati afumati
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.

A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.

Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.

Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.

Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise