Se pune fasolea alba la inmuiat in apa rece, astfel incat boabele sa se umfle si se se fragezeasca, sa fiarba mai repede.
Se taie toate legumele si carnaciorii si se pun intr-o cratita, cu putin ulei, la prajit. Se adauga si o lingura de apa. Cand legumele sunt prajite, se ia cratita de pe foc, se pune boia, o lingura de faina, se amesteca bine si se pune din nou la foc. Se adauga boabele de fasole, si imediat 2-3 cani de apa, astfel incat apa sa depaseasca cu mult continutul din cratita. Se pune o legatura de patrunjel, putin cimbru uscat, 2-3 foi de dafin, piper, sare, vegeta, apoi se lasa la fiert la foc mic, cu capacul intr-o parte, nu ermetic, cel putin o ora. Cand boabele sunt aproape fierte si a scazut apa, se pune peste iahnie 0,5 l bulion (suc de rosii), se potriveste de sare, apoi la final se pune verdeata tocata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii