Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte, in apa rece. Dimineata fasolea este hidratata, iar pielita poate chiar sa fie indepartata de pe boabele de fasole. Scurgem toata apa si punem fasolea la fiert in apa rece, cu un praf de bicarbonat de sodiu. Se lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se arunca apa si se pune din nou la fiert. Se toaca ceapa si morcovul si se calesc. Se adauga bulionul si o lingurita de boia si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Cand fasolea este aproape fiarta si a scazut suficient, se adauga acest amestec peste fasole,si apoi se pun urmatoarele:bucata de carne afumata, piperul, frunzele de dafin si se da la cuptor inca aproximativ 1 ora, pentru a scadea complet. Cand este gata, se presara peste iahnia de fasole, patrunjel si marar tocat si se acopera. Se poate servi cu castraveti acri sau gogosari la otet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii