Humus reţetă originală

Humus reţetă originală

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut - 300 gr
  • Seminte de susan -100 gr
  • Usturoi - un catel (un bob)
  • Ulei de masline- 50 ml
  • Suc de la jumatate de lamaie (sau dupa gust)
  • Sare
  • 50 ml apa

Mod de preparare

Nautul se lasa cateva ore in apa sa se inmoaie apoi se fierbe bine in apa cu sare.
Semintele de susan, cu uleiul de masline, cu usturoiul cu, zeama de lamaie si cu apa se pun intr-un blender unde se paseaza foarte bine; se adauga nautul fiert si continuam sa pasam. Se potriveste de sare si gata.
O super mancare de post. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise