Humus reţetă
Se pune nautul la inmuiat pentru cateva ore intr-un vas cu apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat.
Se arunca apa in care s-a inmuiat nautul si se pun in vas apa curata, o lingurita de bicarbonat si cateva foi de dafin. Se fierb 30-40 minute.
Se scurge apa si se lasa nautul putin la racit. Intre timp se prepara in blender un sos de usturoi, busuioc, seminte de susan si apa (sau zeama de la fiert) si separat, un sos de patrunjel tocat, ghimbir, lamaie si putina apa.
Se mixeaza in robotul de bucatarie, cu cutitul in forma de "S", nautul peste care se adauga sosul de susan si uleiul de masline. La sfarsit, se adauga si putina apa sau zeama de la fierberea nautului, pana cand humusul capata consistenta dorita.
Se serveste cu paine integrala (eu am gasit o paine de casa facuta si adusa in Bucuresti de la Covasna - o bunatate) si, optional cu sos de patrunjel si ghimbir.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii