Hummus cu muguri de pin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Hummus cu muguri de pin

Ingrediente

  • 1 conserva naut fiert
  • 2 linguri tahini (pasta de susan)
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel tocat
  • muguri de pin

Mod de preparare

Nautul scurs de zeama (aceasta se pastreaza pana la final) se marunteste in robot, adaugand cate putina zeama pana obtinem o pasta fina. Se adauga pasta de tahini, usturoiul pisat, zeama de lamaie, ulei de masline si sare, dupa gust.

Mugurii de pin se rumenesc intr-o tigaie incinsa, fara adaos de ulei, dupa care se racesc.

Se aranjeaza hummusul intr-un castron, iar deasupra se toarna cu generozitate ulei de masline extravirgin si se presara patrunjelul tocat si mugurii de pin rumeniti.

Se serveste cu lipii libaneze sau grecesti, cum ar fi pita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise