Ceapa si prazul curatate, tocate marunt, se pun la calit in untura.
Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă.
Zarzavaturile se curăță, se toacă mărunt și se adaugă la amestecul de ceapă și praz dinstuit. După ce legumele sticlesc, se adaugă bucățile de carne mărunțite, se completează cu cca. 3 l apă rece, apoi se lasă la fiert la foc mediu, semiacoperit cca. 30 de minute.
După ce s-a scurs timpul de fierbere, se adaugă cartofii tăiați bucățele, se asezonează de sare, piper, boia, adăugându-se boabele de coriandru și foaia de dafin. Se lasă la fiert cca. 15 minute până se înmoaie cartofii, la final, se adaugă roșiile mărunțite și pastele, lăsându-se la fiert cca. 5 minute, până se umflă pastele.
Ciorba se servește fierbinte presărată cu verdeață, cu ardei iute sau smântână, atenție fără pâine sau mămăligă. Spor și poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii