Sosul se prepara astfel:se pun la fiert ,in 3 l de apa ,ceapa,morcovii,usturoiul ,condimentele, sarea si piperul.Se fierbe totul 20 min, apoi se introduc si hoamarii si se acopera oala.Se mai fieb inca 25 min apoi se scot , se decorticheaza si se taie carnea
Se asaza peste taitei bucatile de homar,t rufele taiate fin. Se stropesc cu ulei de masline si se presara deasupra parmezan ras.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii