1. Se fierbe homarul intr-o oala mare in multa apa cu sare, la foc mare, 25-40 de minute.
2. Când s-a fiert, se scoate homarul, se inlatura carapacea, si se taie homarul bucati. Se ia o tigaie mare, se pun În ea apa, usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamâie, sarea si piperul. Se lasa sa se incalzeasca bine si se amesteca.
3. Se pun bucatile de homar in tigaie si se lasa pe foc opt minute, intorcând din când in când bucatile. Când sunt facute, se scot bucatile de homar si se pastreaza calde intr-o farfurie mare. Sosul din din tigaie se toarna in blender si se mixeaza 1-2 minute.
4.Se toarna sosul mixat peste bucatile de homar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii