Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un rotund.Vezi putea vedea pe fotografii.
Se pun hexagoanele pe o tava cu pergament si se coc la 180 de grade-cuptorul incalzit dinainte-25-30 de minute pina se aureaza frumos .Scoatem tava din cuptor si apasam pe capac sa se lese in jos.Umplem cu umplutura de ciuperci si mai coacem 15 minute dupa care se pot servi.
Umplutura de ciuperci-Se topeste untul in tigaie si se prajeste prazul usor se adauga ciupercile se sareaza si se pipereaza la gust.
Intr-un bol se bat ouale bine se adauga smantina si laptele se da la gust si se adauga si brinza rasa.
Cind continutul din tigaie sa racit putin se adauga la oua se amesteca bine si daca este lichida se adauga 1-2 lingurite de amidon de porumb ca so intareasca.
Se pune cu o lingurita umplutura in hexagoane si se mai coace 15 minute.Sint foarte gustoase si aspectoase si sint bune ca un aperitiv sau gustare.Se pot servi caldute sau reci.Daca va raman se pot incalzi 1minut la microunde.
In acest gen sint si hexagoane dulci cu mere.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii