Curatati pestele in interior si in exterior, spalati-l si zvantati-l. Decojiti oul si taiati marunt - separat - albusul si galbenusul. Opariti rosiile, curatati-le de pielita si seminte (prin presare) si taiati-le cubulete. Curatati lamaia de coaja, rupeti-o in sferturi si taiati-o cubulete. Taiati patrunjelul cu foarfeca. Incingeti cuptorul la 210gr.C.
Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o intr-o tigaie - in 20 g de unt. Adaugati praful de curry, smantana, sare si piper si lasati sosul sa fiarba incet, la foc mic.
Asezati heringii pe tava de la aragaz, turnati peste ei sosul de curry si smantana si dati-i 10 minute la cuptor.
Intre timp, fierbeti orezul 12 minute in apa cu sare, scurgeti-l, amestecati-l cu 20 g de unt si adaugati patrunjelul si cubuletele de rosie si de lamaie. Puneti-l pe 4 farfurii, impreuna cu heringii si sosul lor, si decorati cu oul tocat marunt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii