Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu am folosit ulei de porumb) tava cuptorului de aragaz, se aseaza pestii si se condimenteaza cu sare si piper si se dau la foc mic circa 10 minute. In paralel, se taie ceapa rondele mari, la fel si morcovii si pastarnacul, dupa care se calesc in ulei. Cand sunt aproape calite legumele, se adauga rosiile in bulion. Am adaugat acum, legumelor, putin piper si rozmarin. Intre timp, heringii trebuie intorsi cu grija, dupa care se adauga legumele calite cu rosiile in bulion. Se mai lasa la cuptor, la foc potrivit circa 20 de minute. Dupa ce scade sosul, se opreste focul si se adauga marar si patrunjel, taiate marunt.
Salata am preparat-o dintr-o legatura de ridichii, 3 fire de ceapa verde, o lingura de mustar, o lingurita de ulei de porumb si una de otet de mere.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii