Se pune puiul la fiert in apa rece.Dupa 20 minute se adauga ceapa intreaga si morcovii taiati bucati mari. Cand puiul este aproape fiert (se fierbe pana se despreinde carnea dupa os) se pun si cartofii taiati mari. Se fierbe totul pana scade zeama aproape de jumate. Sare pun dupa gust in farfurie. Se mai poate pune zeama de lamaie si piper. Este un fel de supa de pui.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii