Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru a se scurge surplusul de grasime) si se lasa deoaprte.
Felia de paine se unge cu crema de branza apoi se presara cu 1 lingurita praf de boia dulce si putina sare de mare cu ierburi aromate.Se asaeaza deasupra oul.Pentru codite se pun frunze de busuioc, iar pentru breton codite tocate de ceapa verde.Pentru ochi se aseaza boabe de piper rosu, iar pentru gurita 1 lingurita pasta de ardei dulce.Langa se poate face o floricica dintr-o crenguta de busuioc cu frunze mici, pentru tulpina, si boabe de piper rosu pentru petale.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii