Hamsiile se curata, se spala si se aseaza pe un servetel ca sa absoarba apa. Usturoiul taiat marunt se amesteca cu patrunjelul taiat marunt, pesmetul, sare si piper.
Se unge o tava cu ulei si se pune jumatate din amestecul obtinut si deasupra se aseaza hamsiile. Peste ele se pune restul de amestec.
Se amesteca zeama de lamaie cu putin ulei si se varsa peste hamsii. Se da la cuptor pentru 20 25 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii