1. Se curata hamsia de intestine, se spala si se lasa la surs.
2. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza cu sare, piper si usturoi granulat si se da la rece pentru 30 de minute.
3. Se aprinde intre timp grillul de la cuptorul aragazului si se incalzeste.
4. Apoi se insira pestisorii pe bete de frigarui si se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pentru copt.
5. Se lasa in cuptor 5-7 minute, apoi se intorc si se mai lasa pe atat.
Eu i-am servit cu garnitura de cartofi natur, cu zeama de lamaie si un mujdei usor de usturoi. Se pot servi si cu mamaliguta calda si cu aceleasi sosuri.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii