1. Se curata hamsia de intestine, se spala si se lasa la surs.
2. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza cu sare, piper si usturoi granulat si se da la rece pentru 30 de minute.
3. Se aprinde intre timp grillul de la cuptorul aragazului si se incalzeste.
4. Apoi se insira pestisorii pe bete de frigarui si se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pentru copt.
5. Se lasa in cuptor 5-7 minute, apoi se intorc si se mai lasa pe atat.
Eu i-am servit cu garnitura de cartofi natur, cu zeama de lamaie si un mujdei usor de usturoi. Se pot servi si cu mamaliguta calda si cu aceleasi sosuri.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii