Taiati capetele si cozile hamsiilor, dupa care le spalati foarte bine in multe ape. Apoi, pregatiti o marinata din toate ingredientele mentionate mai sus, in care adaugati pestisorii si ii dati la rece pentru cateva ore. Apoi, dati fiecare peste in parte prin malai, dupa care prin faina. Se prajesc ori la cuptor, ori in tigaie, in baie de ulei. Se potivesc excelent langa o mamaliguta si niste mujdei.
Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii