Amesteci carnea cu sarea, zaharul, condimenetele si legumele tocate marunt sau date prin masina. Lasi amestecul la frigider pentru 1 ora, intr-un vas acoperit. Cu mainile ude formezi turtite rotunde, pe care le frigi la foc mic, pe teflon, timp de 5-6 minute. Le intorci cu o paleta pe partea cealalta si le frigi inca 3 minute. Pui deasupra fiecareia cate o felie subtire de cascaval si le lasi sa se friga in continuare, pana cand carnea este bine patrunsa si feliile de cascaval se topesc. Tai o chifla in doua, pe orizontala. Asezi hamburgerul in chifla, pe frunze de salata sau pe varza tocata fideluta. Intinzi deasupra ketchupul, pui rondele de rosie si acoperi cu capacul chiflei. Pofta buna!!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii