Se toaca carne de 2 ori la masina de tocat.Se amesteca bine cu oul ,condimentele, sarea,piperul, cimbrul,busuiocul.
Se ia o mana din compoziti de carne in palme si i se da o forma foarte aplatizata,asezata apoi pe o pungulita de plestic de unica folosinta. Se va impacheta in acea pungulita adunanand colturile ei pana se va acoperi total hamburgherul.Continuam astfel cu toata carnea . Hamburgherii astfel impachetati se vor pune la congelator.
A doua zi se pregateste salata de varza cruda,cartofii prajiti(in functie de cati hamburgheri se servesc)
Se taie chifla in doua, avand grija ca partea mai bombata sa fie scobita de miez,loc in care se va pune salata de varza,maioneza si cartofii prajiti,in functie de cat de mare e scobitura
Intr-o tigaie teflonata se praji hamburgerul scos atunci din congelator,avand grija sa-l ungem cu putin ulei de fiecare data cand il intoarcem. Se va avea in vedere sa se prajeasca bine la foc mijlociu
Cand e gata, se aseaza intre cele 2 bucati de chifla ,se pune ketch-up si mustar (daca se doreste)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii