Se amesteca carnea macinata cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat (se pot da toate ingridentele prin masina in afara porumbului) ,se adauga porumbul si se amesteca bine se poate framinta compozitia putin se adauga ouale si pesmetul si se da la gust cu sare si piper.
Se fac chiftele mari dar nu prea groase,si se pun pe o tigaie grilata unsa cu putin ulei pina se prajeste putin, dupa care le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 10 minute pina cind se rumenesc.
Se pot servi cu pire de cartofi sau in piinicele rotunde cu rosii ceapa si salata verde ca hamburger.
Este gustos si hranitor ptr copii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii