Morcovii dati pe razatoarea mare se pun la foc impreuna cu cardamomul(se folosesc doar semintele de cardamom).
Cand morcovii s-au inmuiat si apa s-a evaporat,se adauga zaharul si se lasa sa se evapore toata apa din nou.Se adauga uleiul ,branza Ricotta bucatele mici ,fructele uscate si laptele praf.Se mareste focul si se amesteca continuu pana ce toata apa este evaporata.
Se consuma calda in special iarna.
Este foarte gustoasa...:)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii