Se spala atatea gutui cate dorim sa pregatim. Se scobesc bine la mijloc si se umplu cu zahar. Se pun intr-o forma si se dau la cuptor. Cand zaharul din gutui e topit, se mai umplu gutuile din nou cu zahar. Se tin pana sunt destul de coapte si se servesc in forma in care au fost coapte.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii