Gustare in forma de leu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana de marime medie
  • 2 mandarine
  • 1 felie de ananas (din conserva sau proaspata)
  • 3 bomboane de ciocolata
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Se taie banana felii. Se asaza feliile pe o farfurie in cerc, in forma capului de leu.

2. Se curata mandarina si se separa feliile. Se asaza in jurul feliilor de banana formand coama leului.

3. Se taie felia de ananas in jumatate si se fac din ea urechile leului.

4. Se adauga bomboanele de ciocolata pentru ochi si nas. Se iau fulgi de ciocolata intre degete si se presara cu grija, formand gura leului.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise