Este o gustare sănătoasă de Paști, copiii o să fie încântați să mănânce bețigașe de morcovi cu diferite salate condimentate.
Prima oară curățăm morcovii și le tăiem longitudinal, ca să obținem bețigașe.
Preparăm salatele:
-Pentru salata de mărar punem într-un bol toate ingredientele, smântâna, sarea, piperul, hreanul și mărarul tăiat mărunt și le amestecăm bine.
-Pentru salata de brânză amestecăm brânza cu smăntăna, cu uleiul de măsline și o condimentăm cu sare și oregano.
-Pentru salata de ridichi curățăm ridichiile și le radem prin răzătoarea fină. Adăugăm iaurtul, uleiul de măsline, zeama de lămâie și o condimentăm după gust cu sare.
Luăm 3 boluri mici și le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetată cu salată verde.
Vă doresc poftă bună!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii