Guliile se curata de coaja si se scobesc. Ciupercile se spala,se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga 2-3 linguri de orez, se stinge cu supa si se lasa sa scada.Putem sa facem supa dintr-un cubulet de supa Knorr de ciuperci. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat,foarte fin. Se umplu guliile si se aseaza intr-o cratita cu apa, dupa care se dau la cuptor,pentru cel putin 60 de minute.Este o mancare foarte gustoasa si usoara si poate fi un delicios fel de mancare de post.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii