Gulii umplute cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 gulii
  • -500 grame ciuperci
  • -2 linguri orez
  • -1 ceapa
  • -3 linguri ulei
  • -verdeata
  • -sare
  • -piper
  • -1 ou

Mod de preparare

Guliile se curata de coaja, se spala si se scobeste miezul. Ciupercile se toaca marunt si se inabusa in ulei incins impreuna cu ceapa tocata. Daca este nevoie se mai adauga cate o lingura de apa si se continua prajitul pana cand ciupercile sunt aproape gata. Se adauga orezul si se fierbe pana ce scade complet toata zeama. Se potiveste de sare, se pune verdeata tocata, piper si dupa ce s-a mai racit se adauga si oul. Cu acest amestec se umplu guliile, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se lasa sa se rumeneasca la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise