Se curata guliile de coaja si se taie felii subtiri. Fasolea se spala si se taie bucati mici. Se pun guliile si fasolea intr-o cratita, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba, cu capac, circa 5 minute. Se scurg intr-o sita, pastrandu-se zeama de fiert. Se spala rosiile si se taie felii. Se unge o forma de budinca, se pun legumele straturi-straturi si se toarna peste ele zeama de fiert, amestecata bine cu frisca, coniacul, mustarul si condimentele. Se-ncinge cuptorul (250 C) si se lasa sa se coaca 20 de minute. Se servesc cu cartofi fierti. Un sfat: daca guliile au frunze proaspete, tocati-le marunt si presarati-le peste graten. Au un gust iute, picant si pot fi folosite ca mirodenii.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii