Aceasta este o reteta maghiara originala de la o doamna de 74 de ani.
In untura de porc se dunstuieste ceapa, se adauga carnea, se prajeste pana totul se prinde putin de oala, se pun condimentele, apoi 2 lingurite de Boia dulce, 1 lingurita boia iute, se stinge cu vin rosu se lasa la fiert incet pana devine cremos, se toarna 0,5 l de zeama de vita si se lasa la fiert 3,5 - 4,00 ore la foc foarte incet.
Se seveste cu galuste de faina ( 200g faina, 1 ou, 0,5 lingurite sare, 125 ml apa calduta, se amesteca bine, aluatul se rade prin razatoare si se fierbe in 2 lt apa clocotita cu sare).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii