Caleste in ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote. Adauga apoi carnea taiata cubulete si sare. Daca sosul din cratita a scazut, completeaza cu apa si lasa sa fiarbe la foc mic. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul, rosiile taiate cubulete si ardeiul rondele. Amesteca apoi cu pasta de tomate dezolvata in putina apa si condimenteaza cu sare si chimion macinat. La final, toarna vinul si lasa la cuptor sa scada bine. Aromatizeaza cu verdeata si serveste alaturi de paste fierte separat si trase in putin unt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii