Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie.
Se adauga carnea de manzat taiata cubulete si se lasa sa se rumenesc, cat sa-si schimbe culoarea. Presarati carnea cu putina sare si piper. Adaugam boiaua si stingem cu 2 cani de apa/supa. Adaugam usturoiul tocat,ardeiu si sosiile date pe razatoare. Punem capacul la cratita si lasam la fiert 50 minute. Le mai amestecam din cand in cand.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si smantana si amestecam. Mai lasam 1 minut la fiert.
Pregatire galusti:
Se bat 2 oua cu sare si lingurita de unt,se adauga 100 ml apa si apoi faina pana se obtine un aluat moale dar consistent, apoi am adaugat uleiul.
Se pune la fiert o oala plina cu apa cu 1 lingurita sare,aluatul se pune intr-o punga de plasic si se taie un colt mic la punga.Se dau drumul in apa la mici bucatele de aluat.(cine are instrumentul special il poate folosi, galuscutele cad prin gaurile instrumentului in apa), se lasa sa dea cateva clocote, cand se ridica la suprafata,sunt gata.
Se scot cu o paleta din apa, scurgandu-se bine si apoi se pun in gulas sa absoarba sosul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii