Spalam carnea si o lasam la scurs intr-o strecuratoare.Curatam ceapa rosie si o tocam foarte fin.Punem ceapa intr-o cratita in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si o calim 2 minute.Dupa ce se caleste ceapa, devine un pic sticloasa adaugam si bucatile de carne, pe care le calim amestecand incontinuu ca sa nu se prinda cam 5 sau 7 minute.Adaugam apa cat sa acopere ingredientele si apoi punem si mazarea congelata.Daca este nevoie mai adaugam apa,apoi asezonam cu ce condimente dorim.Eu personal pun vegeta fara sare si piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Bagam cratita la cuptor pentru 45 de minute.Dupa 45 de minute scoatem cratita si adaugam si cutia de rosii tocate in suc de rosii,pe care in prealabil am incalzit-o separat intr-o craticioara mai mica.Dam mazarea la cuptor pentru inca 15 minute.Cand o scoatem din cuptor punem in mancare si cele 2 legaturi de marar verde tocat marunt.Va da un gust special mancarii. Pofta buna !!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii