Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei sa se inmoaie. Se adauga carnaciorii taiati rondele, boiaua, ardeiul gras taiat julien, si se lasa la calit impreuna la foc mic 10-15 minute. Se adauga pasta de tomate si 500 ml apa fierbinte (sau supa de carne), cartofii taiati cubulete si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc min 40-50 de minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii